ELECTROCARDIOGRAME GRATUITE PENTRU GIURGIUVENI, TIMP DE O LUNĂ, LA RITMICO PE ȘOS. BUCUREȘTI

ELECTROCARDIOGRAME GRATUITE PENTRU GIURGIUVENI, TIMP DE O LUNĂ, LA RITMICO PE ȘOS. BUCUREȘTI

Recunoscuți pentru profesionalismul și expertiza de care au dat dovadă de-a lungul anilor în cardiologie, specialiștii Montza și Ares le stau la dispoziție, începând de astăzi, și giurgiuvenilor. Evenimentul de lansare a avut loc în prezența echipei de conducere și a echipei medicale și cu participarea primarului Nicolae Barbu, a viceprimarului Ion Dragomir și a presei locale.

Clinica Ritmico Giurgiu este prima dintr-o rețea de clinici pe care Montza-Ares intenționează să le deschidă în peste 30 de orașe din țară.

Cu o dotare de excepție și o echipă de medici deosebiți, clinica va funcționa de luni până vineri, între orele 8.00 – 20.00, la sediul din sos. București, lângă Casa Cărții, programările pentru consultații și investigații urmând să fie făcute la call-centerul 021 9966.

Promoția de lansare, EKG gratuit, este valabilă timp de o lună, respectiv 20 martie-20 aprilie, în baza programării și a cărtii de identitate.

În cadrul clinicii Ritmico vor fi disponibile cele mai uzuale investigații pentru depistarea afectiunilor cardiace (ecografie cardiacă, ecografie transesofagiană, ecografie doppler vasculară și arterială, ecografie doppler carotidiană, EKG, monitorizare holter EKG, monitorizare holter TA și test de efort).

Clinica nu are contract cu CAS și nici nu intentionează, dar promite tarife acceptabile pentru pacienți în schimbul unor servicii medicale de excepție.

Bucuros de o asemenea investiție care s-a concretizat rapid la Giurgiu și care oferă locuitorilor servicii medicale, edilul șef, Nicolae Barbu, le-a urat bun venit celor de la Montza-Ares.

Ultima modificare: 20.03.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ECHIPELE GSP ACȚIONEAZĂ PENTRU ÎMPIEDICAREA FORMĂRII POLEIULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.